Biscuiti sarati (vegan)

 

IMG_20191031_140927_681.jpg

Ingrediente:

  • 80g faina de hrisca
  • 40g amidon de tapioca
  • 40g faina de mei
  • 40g faina integrala de orez
  • 40g faina de fasole
  • 50g branza vegetariana
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rasa de sare de Himalaya
  • 40ml apa minerala (aproximativ)

Mod de preparare:

  1. Se amesteca toate ingredientele uscate (fainurile si sarea).
  2. Peste ele se adauga branza data prin razatoare, uleiul si se amesteca compozitia sa se omogenizeze.
  3. Peste amestec se adauga apa si se formeaza o coca. Cantitatea de apa difera in functie de felul de faina utilizat, mie mi-au fost suficienti 40ml apa.
  4. Se intinde o foaie de 1cm aproximativ si cu o forma de biscuiti sau pur si simplu cu un paharel se modeleaza biscuitii.
  5. Se pun intr-o tava, pe o foaie de copt si se dau la cuptor la 180ºC pana se rumenesc, aproximativ 30 de minute in cazul meu.

Se pot servi simplu sau cu produse tartinabile ca aperitiv.

Bon Appetit!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.